Instructies voor het gebruik van fluovestjes

Hieronder vindt u een aantal belangrijke aandachtspunten
waarbij fluovestjes optimaal uw veiligheid helpen verzekeren

Het fluovestje dient boven de normale kledij te worden gedragen.

Voor een correcte draagwijze van fluovestjes: open de velcro sluiting vooraan het fluovestje, laat het rugpand van het fluovestje over uw (achter)hoofd glijden, stop uw linkerarm door de daarvoor voorziene linkeropening en herhaal dit voor uw rechterarm (rechteropening), trek het fluovestje recht/strak door middel van een neerwaartse beweging met de handen terwijl u de onderste boord van het fluovestje aan weerzijden vasthoudt, sluit opnieuw de velcro sluiting vooraan het fluovestje.

EN471 Klasse 2 – Eenvoudig fluovestje met klittenbandsluiting en 2 opgestikte, horizontale, reflecterende banden, fluovestje uit 100% polyester

Handwas, max 30° (max 25 wasbeurten)

Zorg ervoor dat u het fluovestje over uw andere kleding aantrekt, en deze op gebruikelijke wijze sluit. Zorg er bovendien voor dat het fluovestje en vooral de reflecterende banden niet afgedekt worden door uw overige kledij (zoals sjaals en dergelijke).

Het fluovestje is ontworpen om over uw andere kleding aan te trekken, doordat het lichaamsvocht niet correct kan worden afgevoerd kan het dragen van het fluovestje op uw blote huid huidirritatie of allergische reacties veroorzaken.

Het fluovestje is een hulpmiddel om zich zichtbaarder in het verkeer te begeven. Het fluovestje nog de fabrikant of leverancier van het fluovestje geeft geen enkele garantie zeker gezien te worden. Wees dus alle verkeersregels en uw veiligheid indachtig als u zich in het verkeer begeeft, ook bij het dragen van het fluovestje.

In bepaalde omstandigheden is het dragen/bijhebben van een fluovestje verplicht, deze wetgeving varieert in de verschillende Europese landen u dient hiervan op de hoogte te zijn.

In welke landen zijn fluovestjes verplicht ?

Bewaar het fluovestje op een droge en vooral donkere plaats, (zon)licht kan de kleur van het vestje aantasten. De signaleringskleur zorgt mee voor een verhoogde zichtbaarheid.

Controleer maandelijks én voor elk gebruik het volledige fluovestje grondig op eventuele beschadigingen, vervuiling en de aanwezigheid/leesbaarheid van de ingenaaide labels. Het fluovestje dient proper te zijn en proper gehouden worden om het reflectievermogen en de signaleringskleur optimaal te houden. Bij de minste beschadiging, verminderde zichtbaarheid en zelfs bij twijfel dient u het fluovestje te vervangen door een correct functionerend exemplaar. Een vuil fluovestje kan in veel gevallen terug gereinigd/gebruiksklaar worden gemaakt door een handwas van maximaal 30°. Na 25 wasbeurten dient het fluovestje te worden vervangen.

 


Uw offerte wordt binnen de 24 uur beantwoord.

Bedrijf: BTW:
Contactpersoon: * Tel.: *
Adres: Fax:
Postcode: E-mail: *
Gemeente: Aantal:
Land: Kleuren:

Opmerkingen:
     
       
  * verplichte velden    

 


prijzen fluovestjes
prijzen fluovestjes


fluovestjes wetgeving
fluovestjes wetgeving


fluovestjes in de pers
fluovestjes pers


informatie over fluovestjes
informatie fluovestjes