Fluovestjes

Waarvoor kan ik fluovestjes gebruiken?

Het gebruik van fluovestjes is erg uitgebreid, maar vooral bedoeld om zich zichtbaar en veilig in het verkeer te begeven. Van deze verhoogde zichtbaarheid kan handig gebruik gemaakt worden voor het maken van reclame of promotie op deze fluovestjes. Zo komt uw naam goed zichtbaar in het straatbeeld en geeft u aan bezorgd te zijn over verkeersveiligheid!

Waarom fluovestjes bestellen bij Aprintex?

Door een eigen netwerk, toezicht en controle van productie tot levering kunnen wij u steeds de beste kwaliteit aan de scherpste prijzen aanbieden. Bovendien laat ons uitgebreid machinepark toe om de jasjes in eender welke druktechniek te bedrukken. Dit opnieuw om u de beste prijs kwaliteit verhouding te kunnen aanbieden. De fluovestjes van Aprintex voldoen uiteraard aan alle Europese normen (EN 471 en EN 1150).

Hoeveel kosten de fluovestjes?

Bij Aprintex streven wij ernaar u de beste prijs/kwaliteit te kunnen aanbieden. Voor een algemene prijslijst kunt u hier terecht. Via onderstaande link bekomt u een gratis offerte op maat, bij eventuele vragen of opmerkingen kunt u steeds terecht op ons gratis nummer: 0800 200 62.

 

 

SEO optimalisatie door Isinet internetmarketing