Fluohesjes

Fluohesjes in Europa

Hoewel rond fluohesjes nog geen algemene Europese wetgeving is gestemd is het toch belangrijk te weten dat de afzonderlijke Europese landen/overheden hieromtrent wel richtlijnen en zelfs wetten hebben. Het is uiteraard de bedoeling dat deze wetten worden gerespecteerd. Voor de Belgische wetgeving kunt u <link>hier</link> terecht. Wel heeft de EU normen vastgelegd waaraan fluohesjes dienen te voldoen. Uiteraard voldoen de fluohesjes van Aprintex aan deze normen.

Fluohesjes en verkeersveiligheid

De verschillende wetgevingen, Europese normen maar ook keiharde cijfers geven aan dat het dragen van een fluohesje zorgt voor een veiliger verkeerssituatie. Dankzij een verhoogde zichtbaarheid van 500% krijgen bestuurders 5 maal zoveel mogelijkheid tijdig te reageren, tijd die levensnoodzakelijk kan zijn!

Hoe fluohesjes bestellen?

Bestellen kan bij Aprintex zeer eenvoudig! Snel een gratis offerte op maat bekomen kan met het online offerteformulier. Heeft u echter specifieke vragen of opmerkingen, dan kunt u ook via mail (info@aprintex.be) of telefoon (op het gratis nummer: 0800 200 62) bij Aprintex terecht.

 

 

SEO optimalisatie door Isinet internetmarketing